Gymmat.

Idag vaknade ja vid tio å trodde vi börja 13.10 (två lektioner va inställda), sen fick ja veta av Linnea i klassen att nästa lektion oxå va inställd så ja å mamma drog t gymmet å tränade i två timmar. Ja kmr säkert ha jätte mkt träningsvärk imorrn typ.. D: Men de e de värt. :) Vädret va väl helt okej när vi drog t gymmet, men sen när vi skulle hem så regna det massor, inge vidare kul faktiskt.. :/ Jag hoppas den sista lektionen oxå va inställd, annars får ja skolk. :o :( Men eftersom hela resten av dagen va inställd antog ja att den oxå va de. Får väl prata me den läraren sen å höra..
____________________

Åh allt detta tjat som har kommit upp om att jorden går under på lördag den 21 maj 2011, ja fattar inte hur folk kan tro på det?! Det finns ju till och med folk som sagt upp sina jobb för att dom tror på de å vill ha kul de sista dagarna innan "jorden går under". Gubben som säger att domedagen är här är lixom en ingenjör... En INGENJÖR!! Han e väldigt religiös så han baserar dehär på bibeln. 

"I korthet går det ut på att Harold Camping funnit att domedagen ska inträffa exakt 7 000 år efter att Noak seglade ut med arken. Camping säger sig veta det exakta datumet för detta och 7 000 år råkar ha gått den 21 maj 2011.
Han har andra matematiska uträkningar som i hans ögon också stöder detta."
-Expressen

Hahah ja vill bara skratta åt honom, och åt alla som tror på det. För det första så e de inte alls säkert att allt som står i bibeln e sant. Visst vissa som e djupt religiösa tror det (och det har ja absolut inget emot), men man kan ju aldrig veta säkert eftersom ingen av oss levde på den tiden. Plus att hur ska han kunna veta säkert att de va 7000 år sen arken seglade den 21a maj i år? Som sagt han må vara pensionär men inte fan e han över 7000 år!!

Min åsikt är att han har hittat på allt och är lite borta i huvvet, men men det finns ju dom som tror på han. Vi får väl se om vi finns kvar på söndag. Ja kmr seriöst skratta åt honom och ala som trodde på honom då. (Dvs om vi inte e döda då å jorden inte finns.) Som sagt alla får ha sin egen åsikt och detta var min åsikt. Så klaga inte ner på de nu om ni tror på gubben. :)

Nu tar ja't lite lugnt ett tag, får se va som händer sen. :)
Puss'N

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback